Handen bij elkaar

ABB-scan voor lokale besturen

Ontdek de impact van betrokken en bevlogen medewerkers voor jouw lokaal bestuur.

Voor welke lokale besturen is de ABB-scan een must?

… voor hen die liever niet blind varen, maar geloven in de kracht van feedback en sturingsinformatie.

… voor hen die liever anticiperen in plaats van afwachten.

… voor hen die inzicht willen in de factoren die betrokkenheid en bevlogenheid bepalen.

… voor hen die willen werken aan sterk werkgeversmerk.

… voor hen die het medewerkersvuur brandend willen houden.

 

We vertellen er jou graag meer over tijdens een korte (online) toelichting.

15 minuten, langer hoeft het niet te duren.

PLAN HIER ONZE AFSPRAAK IN

De meerwaarde van de ABB-scan is drieledig ...

… we brengen de sterke punten van jouw lokaal bestuur in kaart en gaan na welke elementen cruciaal zijn voor het aantrekken van talent en het creëren van ambassadeurs.

… we creëren inzicht in hoe het zit met de bevlogenheid van de medewerkers. Hoe beleven ze hun job? En vooral: welke factoren zorgen voor meer bevlogenheid?

… we gaan na hoe het zit met de organisatiebetrokkenheid. Hoe kan je ervoor zorgen dat medewerkers optimaal functioneren in een omgeving waar ze zich helemaal thuis voelen?

A van aantrekken

De juiste mensen op de juiste plaats krijgen is meer dan ooit een uitdaging. Je kan dus maar beter jouw sterke punten meteen krachtig uitspelen. Hoe wordt het lokaal bestuur aanzien door de eigen medewerkers? Wie zijn de ambassadeurs en hoe zorg je ervoor dat medewerkers jou aanbevelen als werkgever? Extern winnen is intern beginnen.

B van bevlogen

Medewerkers die zich in hun sas voelen, graag naar hun werk komen, boven zichzelf uitstijgen … dat is waar het om draait. Bevlogen medewerkers ervaren niet alleen meer plezier in het werk, ze zijn ook productiever en vertonen meer klantgerichtheid.

B van betrokken

Krijg zicht op de betrokkenheid van je collega’s op de werkvloer. Als je beter begrijpt wat mensen verbindt met de organisatie, is het mogelijk om gerichte inspanningen te leveren. We brengen in kaart hoe het zit met de diverse vormen van organisatiebetrokkenheid en welke elementen hier bepalend zijn.

Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Graag maken we tijd voor jou! We luisteren graag naar jouw uitdagingen en geven mee hoe wij het aanpakken om te werken rond betrokkenheid en bevlogenheid in jouw lokaal bestuur. Langer dan 15 minuten hoeft het niet te duren.

PLAN HIER ONZE AFSPRAAK IN

Wilt u weten wat Public Minds
voor u en uw klanten kan betekenen?

Contacteer ons