Omgevingsanalyse: interne luik

Een goed inzicht in de interne organisatie is cruciaal om een kwaliteitsvol en realistisch beleidsplan te kunnen opmaken.

Interne luik van de omgevingsanalyse: wat kunnen we betekenen?

Correcte inzichten zijn cruciaal voor de opmaak van de omgevingsanalyse. Enkel zo kunnen gefundeerde keuzes worden gemaakt in het meerjarenplan. Public Minds biedt uw organisatie deze inzichten. We hebben daarbij aandacht voor 3 zaken:

 

1) Focus op de medewerkers

2) Actueel en geïntegreerd

3) Vergelijkingsbasis met andere lokale besturen

 

In onderstaand filmpje kom je alvast meer te weten!

 

Meer informatie? Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Boek hier uw afspraak.

Of laat uw contactgevens achter via het formulier. We nemen snel contact.

Contactformulier

Aandacht voor medewerkers

Het interne luik van de omgevingsanalyse gaat (naar ons bescheiden mening) te vaak over systemen en processen. Er is weinig aandacht voor de medewerkers. Daar brengen we maar al te graag verandering in. In onze scan ‘interne omgevingsanalyse’ hebben we ook aandacht voor belangrijke zaken als welzijn, organisatiebetrokkenheid, communicatie, onderlinge relaties etc.

Leuke extra: indien gewenst voorzien we voor uw organisatie een beperkte uitbreiding zodat wordt voldaan aan de risicoanalyse psychosociale aspecten. Twee vliegen in één klap dus 🙂

Actueel en geïntegreerd

De scan biedt u een actuele kijk op de situatie in uw organisatie. Geen afzonderlijke studies die mogelijks gedateerd zijn en waar de link tussen beide volledig ontbreekt.

Vergelijking met andere lokale besturen

Hoe verhoudt uw organisatie zich ten opzichte van vergelijkbare organisaties? We bieden graag een benchmark. Dat komt het bepalen van prioriteiten ten goede. Anderzijds geeft het ook inzicht in de sterke punten van uw organisatie.

Laat ons kennis maken

Bent u benieuwd hoe we ook uw organisatie kunnen ondersteunen? Laat ons even kennismaken in een online overleg. Klik hieronder op de link om een moment in te boeken. We luisteren graag hoe we ook voor uw organisatie een gepast antwoord kunnen bieden.

Boek hier vrijblijvend een afspraak.

Wilt u weten wat Public Minds
voor u en uw klanten kan betekenen?

Contacteer ons