WELZIJNSPAKKETTEN

meten + weten + actie

Buikgevoel... het kan heel vaak misleidend zijn. Meten is weten, meer dan ooit!

Net daarom slaan Public Minds en Tryangle de handen in elkaar om een sterke totaalaanpak aan te bieden waardoor organisaties actie kunnen ondernemen gebaseerd op objectieve inzichten. Zowel het onderzoek als de welzijnsinterventies kunnen daarenboven ook nog eens gesubsidieerd worden door de werkbaarheidscheques van de Vlaamse Overheid. Wees snel, de subsidie van 60% loopt af eind 2021.

Investeer in welzijn op het werk door na te gaan wat er leeft, en vervolgens gericht actie te ondernemen.

Ontdek hieronder welk pakket jou best past.

Graag meer info!

60% subsidie

3 pakketten, 3 prijzen. Al naargelang het gewenste traject voorzien we een aangepast budget. De werkbaarheidscheques zijn inzetbaar tot 10.000€ steun.

Klik op de afbeelding om deze groter te zien.

Meer over de subsidie 'werkbaarheidscheques'

De drie pakketten in detail.

SCAN

In het scan pakket ontwikkelen we een welzijnsscan voor jouw organisatie. Deze stemmen we af op wat voor jouw organisatie relevant is. De basis wordt gevormd door de 8 dimensies van werkbeleving, en deze zijn op hun beurt gebaseerd op de Tryangle piramide dat organisaties helpt bouwen aan meer welzijn en geluk op het werk. De scan helpt duidelijk maken hoe medewerkers scoren op verschillende domeinen, waardoor zowel de sterktes als de verbeterpunten voor elk deelthema onthuld worden.

Meer info

ACTIE

In het actie pakket wordt er verder gebouwd op de uitgevoerde scan en de daaruit verkregen inzichten en actieplannen. Als eerste stap naar meer welzijn op het werk biedt dit pakket dan ook concrete welzijnsinterventies.

Een laagdrempelige inspiratiesessie rond een onderwerp naar keuze kan alle stakeholders en medewerkers sensibiliseren op basis van wetenschappelijke inzichten. Deze eerste sessie krijgt daarna een diepgaander vervolg met meer concrete oefeningen en tips onder de vorm van een interactieve webinar, opnieuw rond een onderwerp aansluitend bij de gedefinieerde prioriteiten.

Meer info

ACTIE +

In het actie+ pakket schakelen we een versnelling hoger waarbij nog meer concrete welzijnsinterventies worden uitgevoerd. Afgestemd binnen de prioriteiten voor de organisatie en het opgestelde actieplan kunnen deelnemers – bovenop de activiteiten uit het actiepakket – hier tevens een (online) learning journey doorlopen.

Tot slot zorgen we voor een vervolgmeting die niet alleen de impact en vooruitgang kan meten na het inzetten van de eerste welzijnsinterventies, maar waardoor ook aanscherpen of bijsturen naar de toekomst toe mogelijk wordt.

Meer info

Wilt u weten wat Public Minds
voor u en uw klanten kan betekenen?

Contacteer ons