Ondersteuning op maat

Hulp nodig bij uw onderzoek? Public Minds biedt u graag ondersteuning waar u dat nodig heeft.

U voert graag zelf uw onderzoek uit, maar u wenst ondersteuning op bepaalde punten? Dat kan. Public Minds ondersteunt u graag bij elke fase van het onderzoeksproces.

Ontwerp vragenlijst

Een goede vragenlijstconstructie is cruciaal voor een geslaagd onderzoek. Misschien laat u die graag door een externe ontwerpen. Of u ontwerpt die graag zelf maar wenst die te laten reviewen door ons? Dit kan. Ook een pretest is mogelijk, dan gaan we de vragenlijst al even voorleggen aan een kleine groep respondenten vergelijkbaar met uw doelgroep. Samen met u gaan we voor een excellente vragenlijst!

Dataverzameling

Of het nu gaat om het om bereiken van voldoende respondenten of om het inzetten van kwalitatieve software… op beide vlakken kan Public Minds u helpen. We beschikken over diverse beproefde methodieken voor dataverzameling die we graag voor u inzetten. Een online survey programmeren we volledig in uw huisstijl, zodat de ‘look & feel’ meteen aan uw zaak doet denken. Onze survey-software beschikt over geavanceerde technieken, bijvoorbeeld op het gebied van audio- en beeldmateriaal, diverse vraagtypes, randomisering, dynamische weergave etc.

Analyses en rapportering

Als sluitstuk van uw onderzoek is de data-analyse belangrijk. Indien u dit graag uit handen geeft, dan kan dit. Samen gaan we na welke analyses er dienen gevoerd te worden en wij zorgen voor een correcte uitvoering. Wanneer u liever ondersteuning wenst bij de interpretatie van de output en/of bij de manier waarop de resultaten kunnen worden gevisualiseerd, dan doen we dit voor u met even groot plezier.

Wilt u weten wat Public Minds
voor u en uw klanten kan betekenen?

Contacteer ons