Public Minds

Public Minds is een onderzoeks- en adviesbureau met één doel: organisaties essentiële inzichten bieden om succesvolle keuzes te kunnen maken.

Passie voor onderzoek

Aan de hand van het verzamelen van feedback, het analyseren van de data en het vertalen in richtinggevend advies biedt Public Minds publieke organisaties cruciale inzichten om gefundeerde keuzes te kunnen maken. De verkregen inzichten laten u toe om waar nodig bij te sturen op vlak van dienstverlening, te anticiperen op veranderende behoeften van de klant of te werken aan een nog betere klantbeleving.

Achter Public Minds schuilt Matthias Vandenbussche. Een sterk geloof in het belang van onderzoek bij het nemen van beslissingen, de passie voor het verzamelen en analyseren van data en de goesting om andere ondernemers te ondersteunen in hun activiteit bracht Matthias tot de oprichting van Public Minds!

Public Minds hecht veel belang aan een projectmatige en persoonlijke aanpak. We streven naar een aangename samenwerking die bijdraagt aan het realiseren van uw doelstellingen!

Meer informatie over ons plan van aanpak?

Wilt u weten wat Public Minds
voor u en uw klanten kan betekenen?

Contacteer ons